Log in Register
Search Online

[ro] Port Love devine Site4Dating!

Back to Dating Articles

De ce Port.md nu mai exista?



Port.md a fost o idee de-a mea de mai mult timp. Fiind pasionat de crearea unor locuri pe net unde oamenii pot sa se intalneasca si sa comunice, am decis ca as putea incerca sa construiesc si eu o asmenea retea. Incercarea mea a pornit cu un portal informativ - Port.md, dar pe care in scurt timp l-am transformat si intr-o retea de prieteni. In scurt timp a adunat peste 1000 de membri activi si dornici de a se cunoaste intre ei.



Pentru mine, a fost deopotriva, atat o lectie foarte importanta despre modul in care tinerii din Moldova percep internetul si ma bucur ca am avut aceasta ocazie, cat si o experienta captivanta.



Astazi, dupa 2 ani de la inregistrare sa ca site, se pare ca Port.md si-a realizat scopul si trece pe o linie moarta, nu insa si voi, cei care ati impreuna ati fost sufletul acestui site.
Sunteti invitati sa ramaneti la fel de activi si comunicabili si in continuare, folosind acest nou serviciu de prietenii online numit Site4Dating, care se adreseaza tuturor europenilor.



Ce este Site4dating.com?


Site4Dating functioneaza relativ dupa aceleasi principii ca si Port.md, insa este un site de prietenii online care priveste mai departe, si anume spre internautii Europeni. Asadar, felicitari! Ati devenit membrul unei comunitati de prieteni Europeni (daca nu sunteti membru, inregistrati-va). Nu neg - site-ul este abia la inceput, comunitatea moldovenilor este, pana ce, cea mai numeroasa aici.



Asadar, pregatiti-va cunostintele in limbi straine daca doriti sa comunicati cu membrii retelei din alte tari sau pastrati legatura doar cu membrii din Moldova.



Asa cum sunt unicul dezvoltator al site-ului (si unora acest lucru s-ar putea sa li se para nu prea profesionist), iar intretinerea comunitatii necesita timp si resurse, s-ar putea sa intampinati unele neregularitati sau neconcordante. Site-ul se afla, insa, in continua dezvoltare, deci sunt binevenite toate comentariile si toate propunerile sau opiniile.

Sunt sigur ca nimic din flerul membrilor Port.md nu va disparea si vom ramane si in continuare o gasca maaaaare de prieteni buni! :)

Cum ai putea sa te obisnuiesti cu Site4dating.com?


Recunoasc, si mie imi vine greu atunci cand sunt impus sa imi schimb vechile obiceiuri si sunt redirectionat catre alte site-uri. Insa, imi reuseste de cele mai ulte ori, daca reusesc sa fac asocieri care ma fac sa memorizez mai bine adresa si numele paginii.



Asadar, cei care au cele mai minime cunostinte in engleza denumirea de "Site4Dating" le suna familiar - este format dintr-un joc de cuvinte:

site - stim cu totii ce semnifica (site, pagina web)

englezescul '4' - suna la fel ca si "for", in traducere - pentru

dating - o intalnire, un rendez-vous

Asadar, sunteti mebrul nou al unui site pentru intalniri, sunteti membrul Site4Dating (pentru cei ce nu cunosc engleza - se pronunta sait-for-deiting)



Ma bucur ca ati reusit sa ajungeti pana aici citind acest articol, e un semn bun ca sunteti interesat(a) sa ramanem si in continuare impreuna.

Eu ma numesc Oleg, si raman alaturi de voi daca aveti nevoie de altceva pe parcurs. Va doresc cat mai multa iubire si prieteni adevarati.

Numai bine!



Acum continuati catre pagina personala a profilului Dvs. de unde puteti verifica daca totul este setat asa cum va doriti.

Adaugati fotografii si incepeti sa comunicati la fel cum ati facut-o pana acum!

Totul este intuitiv si simplu.

In prezent se lucreaza la traducerea completa a site-ului, insa majoritatea functiilor importante sunt traduse deja.
Va multumesc pentru fidelitate si astept parerile voastre referitor la imbunatatirile ce le-am putea face si sugestiile voastre!
Bafta tuturor!

Viewed 1258 times | Back to Dating Articles

Older articles:

Back to the Dating Articles page |